About Us

Suntem recompensate lunar de firma la care lucrăm, să avem o ieșire a fetelor și am reușit să acoperim cam toate restaurantele de prestigiu, chiar “de lux” din Timișoara. De aceea,  ne-am gândit să vă împărtășim ieșirile petrecute împreună și experiența noastră personală din aceste minunate locuri.

Vom căuta să fim obiective și să culegem cât mai multe date, dorim să vă oferim idei de restaurante și locuri unde puteți merge, și să vă povestim cum a fost pentru noi. Plănuim să facem un top al restaurantelor din Timișoara care ne-au impresionat. Vă puteți inspira atunci când doriți să invitați soția sau prietena la masă și doriți sa fie un loc mai deosebit, dar, desigur,  veți găsi și idei pentru o masă rapidă și bună. Sperăm să vă fie de folos poveștile noastre.

Suntem diferite din multe puncte de vedere și asta face ca experiența să fie acoperită în totalitate ! Și acum o mică prezentare despre fiecare:

Am noroc că mama gătește Dumnezeiește de bun, sănătos, gustos, fără grăsimi și de aceea pot să critic localurile care nu păstrează ideea aceasta simplă și de bază. – Curățenie, respect din partea personalului, ambiența, […]

Andreea

Bună tuturor ! Sunt Rodica, îmi place să mănânc în tihnă și să savurez mâncarea. Sunt tentată să încerc arome și gusturi noi. Îmi plac detaliile și echilibrul. Îmi place să gătesc și să creez rețete […]

Rodica

image4

Andreea

Rodica

Am noroc că mama gătește Dumnezeiește de bun, sănătos, gustos, fără grăsimi și de aceea pot să critic localurile care nu păstrează ideea aceasta simplă și de bază.

– Curățenie, respect din partea personalului, ambiența, și mâncare buuunăăă! Asta contează (și mai mereu să fie puțin fancy :D)

Toate ieșirile au o temă:

– Am poftă de ceva inedit de data asta, mi-am pregătit ținuta, rezervarea este facută pentru ora 6, sper să fie pe gustul meu!

– E Sâmbătă seara, vreau undeva unde să bem un vin bun, lumina difuză, ceva romantic, ceva ca la prima întalnire

Dispoziția în momentul acela îmi dictează unde să merg, e greu să mulțumești o fată, mai ales 2 :)) dar să vedem care a reușit imposibilul.

Bună tuturor ! Sunt Rodica, îmi place să mănânc în tihnă și să savurez mâncarea. Sunt tentată să încerc arome și gusturi noi. Îmi plac detaliile și echilibrul. Îmi place să gătesc și să creez rețete noi, inspirându-mă din preparatele restaurantelor.Nu am studii în domeniul gastronomiei, dar fac asta din pasiune !

Citatul meu preferat este:

Nu poţi să mănânci mâncare bună şi atât. Trebuie să şi vorbeşti despre ea. Şi trebuie să vorbeşti despre ea cu cineva care înţelege mâncarea bună şi tot ce înseamnă ea.” Kurt Vonnegut

Advertisements