Fresh Friend ne aduce prospețimea și vitaminele 🍎🥕🍋

Am vrea să mâncăm cât mai proaspăt, mai de sezon, să conțină vitamine și să fie diversificat, dar timpul parcă se pune contra noastră și nu mai reușim să ne organizăm, să facem cumpărături și să gătim proaspăt și sănătos în fiecare zi!

Mă întreb, când ai reușit să treci ultima oară prin piață, să vezi ce legume și fructe sunt acum, de sezon? Eu, de cele mai multe ori, legumele și fructele le cumpăram de la supermarket, din comoditate și din lipsă de timp, dar nu eram pe deplin mulțumită! Mai rar ajungeam la piață sau la vreun aprozar.

Recent, am descoperit Fresh Friend, care este un aprozar deschis în Calea Șagului, Timișoara. Am aflat de el, de pe facebook. Îmi place că acest aprozar este mult mai modern, reușind să se promoveze în mediul online. Asta mi-a plăcut cel mai mult, pentru că, pot vedea rapid noutățile (ce legume și fructe de sezon) și ofertele curente. Apropo, au prețuri foarte bune!

Reviewu-rile altor cumpărători, m-au făcut să îmi conving soțul să ajungem la acest aprozar. Mergeam cam o dată pe săptămână, să îmi fac aprovizionarea cu legume și fructe proaspete, dar pierdeam destul timp și depindeam de disponibilitate soțului. Rezolvarea a fost livrarea la domiciliu!

IMG_6008IMG_5852IMG_3170

Livrarea la domiciliu mi se pare o idee genială, care m-a cucerit definitiv! Da, se poate! Stai frumos dimineața la o cafea și îți faci lista de cumpărături. O transmiți celor de la Fresh Friend pe messenger și toate aceste fructe și legume care le dorești, vin la tine acasă! Mi se pare un vis împlinit, cu minim efort!

Apreciez că sunt implicate persoane tinere, dornice de a fi în pas cu nevoile actuale ale oamenilor. Toată lumea stă pe facebook. Eu stau să îmi aleg legumele și fructele! Știu chiar și prețurile, deși nu am mai fost în piață de mult timp 😃 !

Dacă sunteți preocupați să gătiți mai sănătos, am scris mai multe idei despre cum îti poți organiza cămara pentru a renunța la mâncarea comandată, de tip fast-food, detalii aici.

Interesată de gătitul sănătos, am făcut o investiție în sănătate și pentru mai mult timp liber, cu un ajutor în bucătărie, numit Thermomix, mai multe detalii aici.

Vă recomand să aveți încredere în cei de la Fresh Friend, că vă aduc fructe și legume de calitate! Puteți să mergeți la aprozarul lor fizic, din Calea Șagului, Timișoara, sau să comandați online și să profitați de toate bunătățile verii: cireșe, piersici, caise, pepene, zmeură, roșii, salată, castraveți și multe altele. Legumele și fructele vin direct la ușa ta!

Toate detaliile despre zile de livrare, prețuri, le găsiți pe pagina lor de facebook, unde sunt foarte activi!

Ei susțin producătorii locali, noi îi susținem pe ei 😉 , iar, repet, prețurile sunt foarte bune!

Profitați din plin și bucurați-vă în fiecare zi, de sănătate și de timp liber!

Cu drag,

Rodica

(Imagine preluată de aici: https://www.facebook.com/Fresh-Friend-1907699486023526/ )