Unde mai mergem la strand în Ungaria?

Oroshaza este la 120 km de Timişoara, asta însemnând 2 ore din faţă blocului până în parcarea ştrandului cu graniţa la Turnu.

Facilităţile ştrandului din Băile Gyopároş oferă toate modalităţile de distracţie al unui ştrand în aer liber. Link aici. Preţuri gasiţi aici.

Fiind vară am ales opţiunea bazinelor afară, preţul find de 1500 HUF = 21.5 RON.

Aveai bazin olimpic, băi termale atât afară cât şi în interior, 2 bazine pentru copii, plus încă un bazin cu apă dulce.

imageimageimageimageimage

Ştrandul este ideal pentru relaxare. Iarbă verde, locuri de luat masa cu măsuţe, priveliştea către lacul cu nuferi, farul de lângă…fac din acest loc unul idilic.

imageimageimageimageimageimageimage

Poze şi pentru bazinele interioare  aici.

Pentru cei dornici să mai stea o noapte sub bolta de stele, este zona de Park Kemping cu preţuri începând de la 1500 HUF pe noapte, mai multe detalii aici. Dar şi multe alte locuri de cazare împrejur -> link.

Pentru un plus de eleganţă, Hotelul Corvus Aqua(4 stele) are vedere directă asupra lacului de lângă ştrand. Preţuri începând de la 150 ron de persoană pe noapte.

imageimage

În incinta ştrandului găsiţi numeroase locuri unde să luaţi masă, standuri de îngheţată, magazine suvenir.

Chiar dacă am stat în jur de 6 ore, tot puţin mi s-a părut :)) Nu puteam să mă satur de priveliştea din bazin către lac, trestii, pădurea din spate, era poză de vedere.

imageimage

O plimbare cu hidrobicicleta pe lac? De ce nu?? 600 HUF pentru jumătate de oră.

image

Dacă v-aţi săturat de Sgezed (sau vi se pare prea scumpă intrarea), Gyula, Mako … Oroshaza este locul unde trebuie să mergeţi următoarea dată. Incinta ştrandului se întinde pe o suprafaţă de 20 hectare. Şi în zilele aglomerate, tot veţi găsi loc să staţi pe iarbă fără să vă simţiţi înghesuiţi de cei din jur.

Drumul după graniţa Turnu către Oroshaza, este printre câmpuri înverzite şi de grâu în care se joacă iepuri, mici întinderi de păduri din care seara ies căprioare, o plăcere să fii pasager în maşină :))

Păcat că noi nu avem aşa ceva în Timişoara sau pe lângă, dar noroc cu ungurii 🙂

O zi frumoasă! Profitaţi de vară şi de zilele însorite !!!

CITEȘTE ȘI:

Valea Wachau – Austria

Sejur în provincia Alicante – Spania

O săptămână în Valencia partea I

Riga – vacanţă la Marea Baltică